Мотоциклетисти от България, Гърция и Турция собственици на „Харли Дейвидсън“ посетиха Дяволския мост

Изображение 1 от 2

    Група мотористи от България, Гърция и Турцияс „Харли Дейвидсън“ посетиха Дяволския мост. Инициативата е на Община Ардино със съдействието на собствениците на легендарната марка возила„Харли Дейвидсън“  у нас.Групата бе посрещната от кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и заместниците ми Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков. А известните златоградски гайдари Серафим Кафеджиев и Иво Джамбазов потопиха рокерите в магията на родопските песни и мелодии.

    Кметът инж. Изет Шабан поздрави мотористите и заяви, че Дяволският мост е емблематично за района място и символ на Ардино.

    От свое име и от името на всички мотоциклетисти директорът на клуб „Харли Дейвидсън“ в София Александър Иванов връчи на кмета инж. Изет Шабан благодарствен почетен плакет в знак на признателност на община Ардино за инициативата.

    Мотористите от трите страни заявиха, че са възхитени от величествена красота на Дяволския мост. „Изумителен мост, който има много силна енергия“, заявиха собствениците на „Харли Дейвидсън“. Те уточниха, че са пристигнали в Родопите за годишната мото среща в Чепеларе.

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини