Търсят пазител на тайните на Областна администрация в Кърджали, трябва да има само българско гражданство

Областният управител на Кърджали Даниел Делчев обяви конкурс за „главен експерт“със задължения по отбранително-мобилизационната подготовка и служител по сигурността на информацията. Той ще работи в дирекция“Административно правно обслужване, финанси и управление на собствеността“. Длъжностната характеристика изисква бъдещият служител да подпомага областният управител при организирането, управлението и контрола на класифицираната информация в администрацията. Той ще планира, организира, ръководи и контролира дейността по защита на класифицираната информация.

Изисква се по закон бъдещеят служител да има само българско гражданство, за да има достъп до класифицирана информация на ниво „Строго секретно“.

Кандидатите трябва да имат и високо ниво на компютърна грамотност.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ди
    Дидовият
    5 -1
    18:25, 7 юли 2022
    То хубаво, ама този конкурс го въртят трети път от нова година насам. И все безуспешно, с едничката цел пенсионера, дето го уволниха на 31 декември миналата и назначиха на 1 януари тази година да си векува. Това я подмяната.
    • Ан
      Анонимен
      2 0
      14:18, 8 юли 2022
      Много вярно. И се излагат в Областта в Кърджали. И все Уж имат Човек и го пускат това място за 2 или 3 път. Тц,тц, тц. То общество не е толкова тъпо колкото си мислят Шефовете на Област Кърджали. :)
  • 2
    Ба
    Баба Хола
    4 0
    23:31, 7 юли 2022
    Онова влечуго Веселин Костов ще стои там докато му прегреят бутоните...
    • Ди
      Дидовият
      2 0
      19:08, 8 юли 2022
      Е то за това е и цирка с обявяваните конкурси. Не е винове той, такива са му личните интереси. А областната администрация и г-н Делчев те са за е..не.

Още новини

Последни новини