Кърджалиецът Красимир Ангелов защити концепцията си за управление на БНТ пред СЕМ

Директорът на Радио Кърджали БНР Красимир Ангелов защити концепцията си за управление на Българската национална телевизия пред Съвета за електронни медии.Ангелов се кандидатира за генерален директор в конкуренцията на още 7 изявени български журналисти.Той е завършил телевизионна журналистика и има 18 години стаж в системата на БНТ.

Според Красимир Ангелов всеки ръководител иска да има увереност в бюджета, за да не бъде атакуван политически. Смята, че БНТ се нуждае на всеки 3 години да се преглеждат концепциите на предаванията и програмните схеми.

"Първо ще започна с одит през Сметната палата. Важна задача е БНТ да върне доверието в себе си. Има голям ресурс, който не се използва и смятам да се използва чрез система за планиране и създаване на национален нюзрум за координиране. Възстановяване и на кореспондентската мрежа в страната. Ще се работи за оптимизация на различните звена, но без съкращения. В момента проблем са ниските заплати и се усеща липсата на кадри", каза Красимир Ангелов, кандидат за генерален директор на БНТ.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ан
    Анонимен
    2 -1
    17:48, 29 юни 2022
    Отлично се представи нашия съгражданин! Поздравления! Гордост за града ни, гордост за всички журналисти и жители на област Кърджали! Да е жив и здрав! Добре, че го има! Успех!
  • 2
    Къ
    Кърджалиец
    2 -1
    18:38, 29 юни 2022
    Подкрепяхме го през цялото време,това беше наш дълг, като кърджалийци.Човека заслужава! На добър час му пожелаваме. Ще има и други състезания.
    • Ле
      Ле ле
      0 0
      16:53, 16 фев 2023
      Кой ли кърджалиец го знае? Много странно?
Последни новини