34-годишен с товарно "Рено" чукна лек автомобил "Рено" на 34-годишна

34-годишен водач на товарен автомобил „Рено“ блъснал движещ се пред него лек автомобил „Рено“, управляван от 34-годишна. Произшествието станало вчера около 8 часа в Момчилград. Две пътнички от леката кола били прегледани в Спешното приемно отделение в Кърджали и освободени за домашно лечение. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

. Две нерегистрирани моторни превозни средства били установени при специализирани операции на територията на полицейските управления в Кърджали и Момчилград. 64-годишен бил проверен в района на село Черноочене и при направена справка се оказало, че лекият автомобил „Фолксваген“, който управлявал, е с прекратена регистрация заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. С прекратена регистрация на същото основание се оказал и лек автомобил „Опел“, с който се придвижвал 73-годишен в Момчилград. Започнати са проверки в полицейските управления по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 Пожарникари от РСПБЗН-Кърджали помогнали за сваляне на болен човек до екип на спешни медици след подаден сигнал тази сутрин в 6,30 часа. Около 2 часа тази нощ двама огнеборци от службата в Крумовград отстранили паднало дърво на пътното платно в село Едрино.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини