40-годишен заплашва с убийство своя близка, настаняват го в здравно заведение

Проверка за отправени закани за убийство е образувана в РУ-Ардино. Около 9 часа вчера в ардинско село 40-годишен заплашил своя близка със саморазправа. След подадения сигнал за инцидента мъжът бил настанен в здравно заведение. Работата по случая продължава участъка в село Бял извор с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

51-годишен е бил задържан снощи в полицейското управление в Кърджали, след като проявил агресия към свои близки. Мъжът влязъл в пререкания с роднини по битов проблем. За скандала бил подаден сигнал на тел.112. Незабавно на място в къща в областния град бил изпратен полицейски екип за намеса. Конфликтът бил прекратен, а заради агресивното поведение към близките си и опит да пречи на полицейските служители инициаторът на свадата е бил задържан за срок до 24 часа.

25-годишен потрошил стъкла на лек автомобил „Ауди“. Инцидентът станал в село Долна кула. По случая в РУ-Крумовград е започната проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини