Талант на ОДК 2022

На 14 юни концертната зала на Общински детски комплекс гр.Кърджали събра изявените и талантливи деца и техните родители за церемонията  „Талант на ОДК“ и заключителен концерт на представителните формации на комплекса.

И тази творческа учебна година бе много успешна за децата и педагозите от ОДК. Те имаха многобройни участия в общински, областни, национални и международни конкурси, в които завоюваха 74 призови места. През годината Обшински детски комплекс реализира над 50 програми, тържества, прояви и инициативи, на които присъстваха стотици деца, родители  и граждани.

На вълнуващото тържество директорът на ОДК г-жа Златка Пеньова връчи 48 индивидуални грамоти и медали „Талант на ОДК“ за активно участие в дейността на клубовете, за постигнати високи резултати в национални конкурси и за издигане престижа на ОДК на изявени и отличени ученици от радиоклуб „Детски свят“ с ръководител Марияна Бекриева, клуб по фотография „От черно до бяло“ и „Медийно студио“ с ръководител Антония Грозева, школа по изобразително изкуство „Палитра“ с ръководител Севинч Еминова, клуб „Природата и ние“ с ръководител Нела Арнаудова, Детски и младежки парламент с ръководител Нели Карабашева.

Дванадесетокласниците Александра Иванова, Теодора Митева, Яна Михайлова, Калина Стайкова, Петя Тончева, Ирем Ахмед и Селин Асенова получиха грамота и медал „Талант на ОДК“ за дългогодишно участие в дейността на клубовете на ОДК, за постигнати високи резултати в национални конкурси и цялостен принос за издигане престижа на ОДК.

Колективни благодарствени грамоти за цялостната си дейност през годината получиха Школа за модерни и спортни танци с ръководител Нина Тодорова, ДМП с ръководител Нели Карабашева, ДВГ „До Ре Ми“ с ръководител Милослава Славова, клуб „Театър, творчество, изява“ с ръководител Марияна Бекриева и клуб „Театрално студио“ с ръководител „Антония Грозева.

Г-жа Пеньова поздрави учениците и екипа на ОДК за постигнатите високи резултати, благодари на родителите за подкрепата и доверието и пожела на всички весело и щастливо лято.

Това съобщиха от ръководството на ОДК.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини