28-годишна с "Фолксваген" предизвика катастрофа на разклона за Асеновград

Катастрофа на разклона за Асеновград станала вчера около 17 часа след отнето предимство. 28-годишна с „Фолксваген“ при завой от главния път към Асеновград ударила „Фолксваген“. 39-годишният водач на фолксвагена бил прегледан в Спешното приемно отделение на кърджалийската болница и освободен. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил катастрофиралите коли и почистил пътното платно.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. На 10 юни в 23,50 часа в областния град за проверка бил спрян лек автомобил „Ауди“, управляван от 35-годишен. Направеният тест за алкохол отчел 1,86 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

10 огнеборци от РСПБЗН-Кърджали и Ардино са реагирали на 5 сигнала за аварийни ситуации на 10 юни и 11 юни. Екипите отстранила паднали дървета на улици и отводнили мазета в жилищен блок в Ардино.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини