Кметът на Ардино инж. Изет Шабан откри въжен парк „Белите брези“

Официално откриха въжен парк „Белите брези“ в едноименния Курортен туристически комплекс край Ардино. Лентата прерязаха кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и зам.-кметовете  Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков.

„Успяхме с много усилия да направим нещо ново за туризма. Това е едно уникално, увеселително, развлекателно място, което може да се ползва както от деца, така и от възрастни. Отдавна работим, за да превърнем „Белите брези“ в по-атрактивна дестинация за туризъм и отдих и да се увеличи посещаемостта“, заяви след прерязването на лентата кметът инж. Изет Шабан. Той подчерта, че атракционнотосъоръжение е разделено на три нива потрудност. Първото ниво е за деца, където има пет препятствия, а второто и третото са по-сложни и са за възрастни. „Ние няма да се спрем дотук, ще продължаваме да правим нови неща с цел да привлечем още повече туристи в „Белите брези“, каза още инж. Изет Шабан. Той изказа най-искрените си благодарности към всички, които положиха много труд, усилия и последователност за изграждането на атракционното съоръжение.

До 10 юни (петък) въженият парк „Белите брези“ е безплатен за всички възрастни посетители, след което ще се таксува. За децата гратисния период е до края на месец юни.

Експлоатацията и сигурността на ползвателите ще се контролира от местен инструктор, който ще упражнява ежедневен контрол преди пускането му в експлоатация.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини