Община Кърджали слага на тезгяха за продан парцели в населени места и земеделски земи за да пълни хазната

  Община Кърджали слага на тезгяха за продан парцели в населени места и земеделски земи за да пълни хазната. Това става ясно от дневния ред на предстоящата утре сесия на местния парламент. Наред с продажба ще има и отдаване под наем.

На общинските съветници се предлага да приемат Допълнение на Програмата за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост на Община Кърджали за 2022 г..

Те ще трябва да дадат  съгласието си за продажба на имоти – частна общинска собственост, включени в Програмата за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за                2022 г.,  определяне на пазарните цени и начина на продажба на имотите. За продан се предлагат парцели в с.Резбарци; с.Глухар кв.”Въззрожденци” и кв.”Прилепци”; с.Калинка; с.Крайно село; с.Долно Зелениково.

  Съветниците ще имат възможност да дадат съгласие за предоставяне под наем на части от имоти  – публична общинска собственост.

Общинска администрация предлага още за одобрение изменение и допълнение на Програмата за управление и разпореждане със земи от общинския поземлен фонд на Община Кърджали за 2022 г.

От съветниците се очаква още да дадат  съгласие за продажба на имоти от общинския поземлен фонд – частна общинска собственост, определяне на пазарните цени и начина на продажба на имотите.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Из
    Избирател
    0 0
    09:49, 30 май 2022
    Да има още за крадене от доктора, инженера ЛЪЖЕЦ!

Още новини

Последни новини