Абитуриентите от Езиковата приковаха погледите на Кърджали-лъскави коли, тоалети и букети/снимки/

      Абитуриентите от стотния юбилеен випуск на Езиковата гимназия „Христо Ботев” събраха погледите на кърджалийци с лъскави коли, тоалети и букети. Не липсваше и ескорт от мотоциклетисти. Както се полага на звезди всички минаха по червения килим под аплодисментите на стотици кърджалийци, стекли се да ги приветстват.

      Зрелостниците започнаха да се събират още  от 18 часа пред паметника на Васил Левски в центъра на Кърджали. С аплодисменти те бяха приветствани, когато дами и кавалери слизаха от скъпи возила. Те преминаха през шпалир ,за да достигнат до подножието на монумента. Черешката на тортата бе дефилирането по червения килим.

      Целият град е тук. Изпращаме 181 зрелостници.  Ние имаме най-много и най-красиви абитуриенти. Това е нашия юбилеен випуск. Това сподели за Кърджали бг вести директорката на гимназията Даниела Павлова.

     Точно в 19 часа абитуриентите по класове застанаха за колективни снимки пред паметника на Апостола. Както повелява традицията отброиха до дванадесет, заедно с класните си ръководители.

     По червения килим всички се отправиха към комплекс „Арпезос” за дългоочаквания бал.

     Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини