41-годишна катастрофира при Медевци, опитала се да избегне домашно животно

41-годишна с лек автомобил „Тойота“ катастрофирала около 12,30 часа вчера в землището на село Медевци. Няма пострадали. При заобикаляне на домашна животно на пътното платно жената загубила контрол над управлението и автомобилът се блъснал в еластична ограда. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарния участък в село Бенковски почистил платното за движение от разлято гориво.

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали. 39-годишен се придвижвал с „Фиат“ и бил спрян в Кърджали. При направена справка полицейските служители установили, че автомобилът е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Образувана е проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 Спасителна акция в язовир „Студен кладенец“ е била проведена тази нощ около 2 часа от екип на РСПБЗН-Кърджали. Трима мъже закъсали във водата, след като моторът на лодката им угаснал. Четирима пожарникари открили бедстващите, помогнали за отстраняване на техническия проблем и стигнали до брега. Четирима служители от РСПБЗН-Кърджали обезопасили пътно платно в областния град след късо съединение в далекопровод и подаден сигнал тази нощ в 3,45 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини