Топ полицай от Северна Македония намира жената на живота си в Кърджали, влюбва се в града

 Топ полицай от Северна Македония намира жената на живота си в Кърджали и се влюбва в града. Това става по време на Балканския фестивал, който се провежда в Кърджали няколко години поред.

 През 2008 г.Ерхан Селманов, тогава ученик идва с   ансамбъла за турски фолклор „Бахар” от село Чалъкчи, община Валандово в Северна Македония. В Кърджали се запознава с Хаял Бантак, която участва в ансамбъла от Ксанти,Гърция. Тя е родом от село Гьокчелер до гр.Селеро.

  Поддържат приятелски отношения в продължение на 6 години. Ерхан Селманов иска ръката на изгората си. Вдигат голяма сватба в Ксанти през 2014 год. През 2016 г.се ражда първият му син Емир, а през 2021 г.-втория-Еймен.

  Кърджали за мен означава много. Това бе първия град, който видях излизайки в чужбина като седмокласник от родното си село. Бях самодеец до 2012 г.,но никога няма да забравя участието ни във фестивала във вашия град, споделя Ерхан Селманов. Той и до днес е благодарен на секретаря на читалище „Юмер Лютфи” Мюзеки Ахмед за поканата да участва в Балканския фестивал. Ако не бе фестивалът ние с моята съпруга нямаше да бъдем семейство, нямаше да имам двете прекрасни деца, каза още Ерхан Селманов.

 Селманов е един от топ полицаите в Струмица, Северна Македония. Завършил е полицейска академия в Анкара. Изучавал е тънкостите на полицейската професия в продължение на 4 години. След завършването й започва работа в специалните служби на Струмица. В момента разследва наркотрафика. Съпругата му е завършила икономически факултет в Кавала.

 Желанието ми е да дойдем с цялото семейство в Кърджали. Да си припомним нашата среща. Кърджали значи много за нас, подчерта Ерхан Селманов.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини