HTC Dragon: нов Android смартфон

HDBlog.it публикува информация за ново подготвяно от HTC мобилно устройство, което носи названието Dragon и се предполага, че използва платформата Android Eclair 2.0. Като търговско название на телефона се упоменава Zoom 2, но снимка на самия телефон засега отсъства - публикувани бяха само няколко скрийншота на интерфейса на този смартфон. Известно е, че HTC Dragon е базиран на процесора Qualcomm Snapdragon с тактова честота 1 GHz и е снабден с дисплей с резолюция 480x800 пиксела. 

Също така източникът съобщава, че смартфонът HTC Dragon засега е в твърде ранен етап на разработка, което е и причината за липсата на негови снимки. Остава загадка дори в какъв форм-фактор е реализирано устройството. От някои от използваните системни файлове обаче става ясно, че е налице капацитивен дисплей. Предполагаме, че допълнителна информация за HTC Dragon ще стане достъпна в близките месеци. 

Също така от "вътрешни източници" научаваме, че две устройства, за които не сме чували от повече от година - HTC Thoth (Advantage 2) и HTC Omni, все пак не са изоставени и разработката им е възобновена. Срокове на появата им на пазара обаче не се назовават.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини