С филми за известни личности ориентират в кариерното им развитие младите кърджалийци

С филми за известни личности ориентират в кариерното им развитие младите кърджалийци. Предоставя им се информация, както за кандидатстване след 7 клас, така и за висшите учебни заведения в страната и Европа. Всичко това е дело на Центърът за кариерно развитие в Кърджали.

  Тази година ръководството на центъра предвижда да проведе Ден на отворените врати от 10 до 12 май. Миналата година заради пандемията той се проведе онлайн, но тази година е предвидено и присъствена форма. Това сподели за Кърджали бг вести директорът на центъра Ани Димитрова. Тя подчерта, че инициативата за присъствено провеждане е дошла от деца от Рани лист. В офиса на центъра в Младежкия дом ще се дават пояснения за начина за външно оценяване, на кои дати ще е , как става балообразуването. Консултациите ще се провеждат сутрин в офиса на Центъра за кариерно развитие. След обяд те ще текат онлайн на фейсбук страниците на центъра, каза още Ани Димитрова.

 Димитрова отбеляза още, че има интерес и за следване в Турция. Предпочитанията са за Тракийския университет в Одрин, който е най близо до нас.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини