12 медали за кърджалийската спортна аеробика на Държавното първенство

52 състезателиот „Клуб по спортна аеробика Кърджали“ с ръководител Мартина Маринова взеха участие в Държавното първенство по спортна аеробика за клас Б и клас С. Младите надежди извоюваха 12 медали и много призови места.

В най-малкатавъзрастовагрупа 5-6 годинизлатнимедалиспечелихаИдилСалиф,ГерганаМанолова,ВикторияМихайлова,МагдаленаМомчилова,АледаИбрямова,КатринМанзурска,ВикторияГанева и СимайМехмед.В индивидуалнатанадпревара,в същатавъзрастовагрупа,ВикторияГаневаспечелибронзовмедал.

Въввъзрастовагрупа 7-8 годиниклас Б,категориямалкаформация,напочетнотопървомястосекачихаМирайСюлейман,ЮзлемКър и СтефаниПеткова.Тезаедно с РаяГанчева и ВесляйЯшарспечелихасребъренмедалприголемитеформации.И ощеединбронзовмедалзаАлександраКьосеиванова,РаяМоскова,СареАхмед,КайраМартинова и НадеждаКерезова.

В по-горнатавъзрастовагрупа 9-11 годинис бронзовмедалсеокичиНиколРашкова.Приголемитеформации в същатавъзрастовагрупанапървомястосекласирахаВикторияКостова,ЪшълМустафа,НиколРашкова,ЦветелинаЧолакова,ИнджиляйАриф.НавторомястосаИлайдаХасан,НелиГеоргиева,ДефнеФейзула,ИренХаджимехмедова,НисаЗенгин.

Въввъзрастовагрупа 12-14 годинисребъренмедалзаИвонДелчева,ЗлатинаУзунова,НилсуГази,РаяТодорова и ХадисеАхмед.

При 15-17-годишнитеЕлицаТодоровасиизвоювасребърниямедал с перфектнотосиизпълнение.

В клас Свъзрастовагрупа 9-11 годинизлатотограбнахаБеренМустафа и СимайЮксел.

Чудеснопредставяне отчита ръководителката на клуба Мартина Маринова и засъстезателките,коитосеявихазапървипътнасъстезание - КаринКамбер,НазАхмед,ХелинАдем,ВанесаКалекова,АлександраКаменова,ДарияБашева,ДеринМехмед,ЕлицаКоджахристова,ЕлаФерад,ГюлшенБахан,ТеодораГеоргиева,НилдаБекир,БелизАхмет,ВикторияТодорова,ЕсмаАли,МейраЮсеин.

Успехите на Държавното първенство за всички състезатели от „Клуб по спортна аеробика Кърджали“ са плод на усилен труд, постоянство и изтощителни тренировки, в които целият екип треньори дава всички сили за физическото развитие на талантливите състезателки.

Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини