Скандал в пощенски клон във „Възрожденци”, служителка хока и разиграва възрастни жени

Скандал избухна вчера в пощенски клон в кв.”Възрожденци” в Кърджали при изплащането на добавките към пенсиите за Великден. Служителка на клона на „Български пощи” при първите блокове нахока две възрастни и безпомощни жени като им отказа да им изплати полагащите им се суми. Това предизвика бурна реакция на присъстващите на опашката.

  Първа мишена на нервната служителка станала старица, облечена овехтяло и бедно.”Махни се от тук,няма да се занимавам с теб, няма да ми висиш като сопол на вратата”, развикала се служителката. Старицата смирено се оттеглила без да си получи парите.

Втората жертва е Димитрина Стайкова. Жената е с два инсулта и решила да излезе за малко от дома, като си вземе добавката от най-близкия пощенски клон. Съпровождала я дъщеря й.

 ”Дори името ти да е в списъка, няма да ти дам добавката, отиди да си я вземеш от там от където получаваш пенсията си”, отсякла самонадеяната служителка. След намесата на дъщерята и разразилия се скандал полагащата се сума от 70 лева е била изплатена.

 За Кърджали бг вести Добринка Стайкова сподели, че служителката се казва Наташа и от нея е имало оплаквания и от други възрастни хора.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ва
    Ваня
    3 0
    09:39, 19 апр 2022
    Стана ми тъжно за тези две жени от отношението на въпросната служителка. Що за отношение е това??? Тази жена няма ли майка и баба, за които тези 70 лв.са нещо, за да могат да посрещнат празника. Нямало е оплаквания досега, затова тя си позволява подобно отношение. Би трябвало това да стане писменно достояние до началника на пощата.Възмутена съм.
  • 2
    Ме
    Мел
    1 0
    13:44, 19 апр 2022
    Кай ги държи на тези постове?! За какви се мислят тези хора? Сой им дава правото да се държат с хората така?! Какво е значението дали е бедна или богата женицата тц тц
  • 3
    Aнонимен
    1 0
    15:09, 19 апр 2022
    Тази жена винаги така се държи със хората
  • 4
    Mo
    Moli
    0 -3
    08:39, 20 апр 2022
    А тези 2 жени чували са за нещо като банкова сметка и дебитна карта?? Всеки месец тормозят служителите на пощите!
    • Iv
      Ivan
      1 0
      11:40, 21 апр 2022
      Тъпа си,не се излагай
Последни новини