Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски се срещна с актива на партията в Кърджали

Изображение 1 от 2

    В сърдечна атмосфера  с много въпроси , предложения, споделяне на проблеми,позиции протече срещата на председателяна парламентарната група на БСП Георги Свиленски с областното ръководство на БСП в Кърджали.

    Организираната среща  е  част от националната обиколка на ръководството на БСП по региониза  срещи със структурите на левицата по места.
    Председателят на областната структура Милко Багдасаров представи  организационното и материално състояние на общинските структури в региона.Дискутиранибяха темите относно готовността на областната структура за предстоящите местни избори,търсенето на формули, начини и инициативи за разширяване на подкрепата сред обществото, както и взаимоотношенията с други партии и организации в региона.Обсъдени бяха основните политики на БСП в управлението на страната, особено тези в социалната сфера, които се посрещат положително от обществото.Не бяха подминати и темите като войната в Украйна , позицията за Северна Македония . Народният представител Георги Свиленски бе категоричен:

    „Позициите на БСП за Северна Македония и Украйна саясни,принципни, категорични и последователни.БСП е за мирно решение на военния конфликт в Украйна.ДА за хуманитарна помощ за украинският народ , но не и да бъде  предоставена военна помощ.“Социалистите поздравиха за ползотворната работа депутатите от парламентарната група на "БСП за България", която независимо от малкия  си брой  умело защитава позициите и политиките на партията в  Народното събрание.

    Теодора Каракостова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Зн
      Знае
      0 0
      09:53, 9 апр 2022
      С "фактурата" - Ив. Стойков и БСП Черноочене, все едно пиеш амониева селитра. Той мисли само как с изпросени фактури от търговци да крадне училищни и партийни пари
    • 2
      Мо
      морал?
      0 0
      10:03, 9 апр 2022
      Вижте снимката, колко от БСП =Славейков? Славейков=БСП, що е то? Феодални имения на.....!
    • 3
      Мо
      Момчил
      2 0
      10:21, 9 апр 2022
      А Съчка от Момчилград доносник на ДС Старт, явочна квартира , на къде нататък
    • 4
      Из
      Избирател
      1 0
      07:53, 10 апр 2022
      С тези на масата гласове под 2 хил. БСП ще понесе съкрушителна загуба отново. Компрометирани, корумпирани /за парченце жалки/А човека от монтанското гето докога?
    • 5
      Пр
      Прогресист
      0 0
      10:20, 10 апр 2022
      По добре за Кърджали и БСП щеше да бъде Свиленски да иска и вземе най-сетне главата на самозабравилия се милко
    • 6
      Ис
      Истина
      0 0
      13:41, 10 апр 2022
      В Украйна физически убийства от бандеровци, азовци, дворниковци, в БСП Кърджали няколцина /м. б., м. м., п. б/пълни с омраза/антит. /, готови на психическо, оргазационно/апаратни хватки/, материално-финансово насилие, терор дори на свои"другари" с лъжи, клевети, манипулации
    • 7
      Ре
      Реалист
      0 0
      08:26, 11 апр 2022
      И пак не са в час.Истинските проблеми на българските граждани са инфлацията, спекулативните цени, ниските пенсии и доходи... Слезте на земята
    Последни новини