Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски се срещна с актива на партията в Кърджали

Изображение 1 от 2

  В сърдечна атмосфера  с много въпроси , предложения, споделяне на проблеми,позиции протече срещата на председателяна парламентарната група на БСП Георги Свиленски с областното ръководство на БСП в Кърджали.

  Организираната среща  е  част от националната обиколка на ръководството на БСП по региониза  срещи със структурите на левицата по места.
  Председателят на областната структура Милко Багдасаров представи  организационното и материално състояние на общинските структури в региона.Дискутиранибяха темите относно готовността на областната структура за предстоящите местни избори,търсенето на формули, начини и инициативи за разширяване на подкрепата сред обществото, както и взаимоотношенията с други партии и организации в региона.Обсъдени бяха основните политики на БСП в управлението на страната, особено тези в социалната сфера, които се посрещат положително от обществото.Не бяха подминати и темите като войната в Украйна , позицията за Северна Македония . Народният представител Георги Свиленски бе категоричен:

  „Позициите на БСП за Северна Македония и Украйна саясни,принципни, категорични и последователни.БСП е за мирно решение на военния конфликт в Украйна.ДА за хуманитарна помощ за украинският народ , но не и да бъде  предоставена военна помощ.“Социалистите поздравиха за ползотворната работа депутатите от парламентарната група на "БСП за България", която независимо от малкия  си брой  умело защитава позициите и политиките на партията в  Народното събрание.

  Теодора Каракостова

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Зн
   Знае
   0 0
   09:53, 9 апр 2022
   С "фактурата" - Ив. Стойков и БСП Черноочене, все едно пиеш амониева селитра. Той мисли само как с изпросени фактури от търговци да крадне училищни и партийни пари
  • 2
   Мо
   морал?
   0 0
   10:03, 9 апр 2022
   Вижте снимката, колко от БСП =Славейков? Славейков=БСП, що е то? Феодални имения на.....!
  • 3
   Мо
   Момчил
   2 0
   10:21, 9 апр 2022
   А Съчка от Момчилград доносник на ДС Старт, явочна квартира , на къде нататък
  • 4
   Из
   Избирател
   1 0
   07:53, 10 апр 2022
   С тези на масата гласове под 2 хил. БСП ще понесе съкрушителна загуба отново. Компрометирани, корумпирани /за парченце жалки/А човека от монтанското гето докога?
  • 5
   Пр
   Прогресист
   0 0
   10:20, 10 апр 2022
   По добре за Кърджали и БСП щеше да бъде Свиленски да иска и вземе най-сетне главата на самозабравилия се милко
  • 6
   Ис
   Истина
   0 0
   13:41, 10 апр 2022
   В Украйна физически убийства от бандеровци, азовци, дворниковци, в БСП Кърджали няколцина /м. б., м. м., п. б/пълни с омраза/антит. /, готови на психическо, оргазационно/апаратни хватки/, материално-финансово насилие, терор дори на свои"другари" с лъжи, клевети, манипулации
  • 7
   Ре
   Реалист
   0 0
   08:26, 11 апр 2022
   И пак не са в час.Истинските проблеми на българските граждани са инфлацията, спекулативните цени, ниските пенсии и доходи... Слезте на земята
  Последни новини