Не замръквайте със скоби в Синята зона на Кърджали , чакат ви солени глоби от Пътна полиция

Не замръквайте със скоби в Синята зона на Кърджали, чакат ви солени глоби от Пътна полиция. За това предупреждават от общинската фирма „Паркинги,гаражи и зони за паркиране”.

 От фирмата припомнят, че ако сте нарушител ви поставят скоба. За освобождаване от нея се плащат 20 лева.За всеки час престой в Синята зона се плаща още по лев на час. Има случаи обаче, когато шофьори- нарушители не освобождават колите си в рамките на работното време на служителите  на общинската фирма. Последните  свалят скобата, но сигнализират Пътна полиция за нарушението. От там ви глобяват с фиш.

  Още първият ден, когато започнахме да поставяме скоби вече имахме такъв случай. Аналогичен случай имахме и в събота. Припомняме на гражданите, че Синята зона функционира и в съботния ден до 13,00 часа. Това каза за Кърджали бг вести директорът на общинската фирма „Паркинги ,гаражи и зони за паркиране” Шенай Мехмедали. Тя посочи, че в градове, където има репартриращи автомобили, при подобно нарушение търсите колата си на наказателен паркинг.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини