Кметът на Ардино инж. Изет Шабан с жест на внимание към дамите за празника Осми март

По случай Международния ден на жената – 8-ми март, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям за поредна година не пропуснаха да покажат своето уважение към представителите на нежния пол. Те лично зарадваха с цвете,  поздравителен адрес и картичка с послание всички дами, работещи в общинската администрация, училища, детски градини, държавни институции, заведенията за социални услуги, цехове и фирми, банки, болницата в града.

От името на общинското ръководство, кметът на общината инж. Изет Шабан пожела на дамите да бъдат нежни и красиви, възторжени и вдъхновени, винаги обичани, уважавани и да бъдат подкрепа и радост за своите близки и приятели.

Кметът на общината инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям уважиха и осмомартенските тържества в Боровица и Горно Прахово.

От своя страна, празнуващите дами, не скриха задоволството си от проявеното уважение на общинското ръководство. „Трогнати сме! Благодарим от сърце за вниманието!‘, споделиха дамите.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини