Дамски компании „окупираха” заведенията в Кърджали за 8 март,в популярните ресторанти местата са резервирани седмица по-рано

  Дамски компании „окупираха” заведенията в Кърджали за 8 март,Международния ден на жената. В популярните кръчми местата са резервирани седмица по-рано.Това съобщи за Кърджали бг вести координаторът на Българската асоциация на заведенията в Кърджали Кадир Мустафов.Той посочи,че в много ресторанти има куверти,но това не спира дамите на Кърджали.Обикновено кувертите варират от 20 до 30 лева,като включват салата и десерт.Реномираните ресторанти предлагат и жива музика за празника.

 В ресторант „Флора” всички места са резервирани.Останали са няколко на терасата,но се очаква и те да бъдат заети.Има куверт от 25 лева,като в него е включена и цената на живата музика.

  В култовата кръчма „При Коцето” компаниите са запазили места още от началото на седмицата.Подобна е и картината в „Старата къща”.

  В баровската „Тропикана” няма куверти.Там разчитат на постоянни клиенти.Не биха върнали обаче и кърджалийки,които влизат за първи път.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини