Интернет игра "Какво знаем за американските президенти" в Месеца на Америка в Кърджали

Изображение 1 от 2

    Втора компютърна зала на Средно училище „Отец Паисий“ се оказа тясна за желаещите да се включат в презентацията на интернетиграта “Какво знаем за американските президенти?“.Тя е създадена от учениците“ Рефик Тефик и Денислав Тихов с ръководител Атанаска Мишонова по поръчка на дружество "Приятели на САЩ" като част от"Февруари - Месец на Америка" – 2022.

    В сряда,2 март, вторите представиха по атрактивен начин пред своите съученици специалната разработка, а всички присъстващи – ученици, учители и директорът Златко Атанасов -провериха знанията си за поста номер 1 в Съединените щати.

    Тримата събрали най-много верни отговори получиха предметни награди, връчени от председателя на дружество "Приятели на САЩ" Валентина Иванова.

    Разработката ще бъде представена и в други средни училища в област Кърджали. Авторите планират тя да бъде преведена и на английски език.

    Проявата е част от програмата на форума „Февруари – Месец на Америка“, който се организира от дружество „Приятели на САЩ“ в партньорство с община Кърджали и посолството на САЩ в България.

    Това съобщиха от Дружество "Приятели на САЩ"

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини