Култови премиери на МОТО-ПФОЕ на автосалон Пловдив 2009

Премиера на култовия състезател Ford Focus RS ще се проведе на автосалона в Пловдив.

Легендарният Ford Focus RS

Премиера в Пловдив прави легендарният състезател на Ford – Focus RS. Най-бързият производствен автомобил на Ford-Европа достига скорост от 260 км/ч и ускорение 0-100 км/ч за по-малко от 6,0 сек., задвижван от специално разработената, турбо версия на 2.5 литровия, 5-цилиндров, Duratec двигател с мощност от 305 к.с. и 440 Nm въртящ момент. Focus RS използва иновативната технология на окачване RevoKnuckle, която подобрява динамиката, стабилността и въртящия момент.  

Единственият представител на култовия Focus RS в България може да бъде видян само на изложението в Пловдив. Легендарният модел е в емблематичния “Ultimate Green” цвят, а спортната линия продължава и в купето – спортни седалки Recaro от специален микрофибър с лого RS и в цвят, кореспондиращ с екстериора.

Сензационната Ford Fiesta 

Най-бързо продаваният модел на Ford-Европа заслужено се радва на интереса на автомобилните специалисти и желанието на потребителите да го притежават. Новата Fiesta, освен успешните продажби и широката си популярност, печели поредица от призове. До този момент отличията наброяват 22, сред които и престижната награда red dot за дизайн. Сензационнaтa Fiesta бе избрана за „Автомобил на 2009 година” в Шотландия, Хърватска, Ирландия и Гърция. Освен с впечатляващ външен вид, моделът се отличава с нови технологии, безопасност, интуитивно управление и доставя истинско удоволствие от шофирането.

На Пловдивския панаир моделът се предлага при изключително атрактивни условия. От началото на Пловдивския панаир и само до 30 ноември т.г. новата Fiesta се предлага на промоционална цена – едва от 17 500 лв. с ДДС.

Ford Mondeo – Искам го!

Флагманът на марката е хармоничен представител на новия дизайн на Ford, пресъздаващ енергия в движение – кинетичния дизайн. Моделът постига отлични резултати на тестовете на Euro NCAP за безопасност – максималните 5 звезди за сигурност на пътниците, 4 звезди за сигурност на децата и 3 звезди за защита на пешеходците. Новият Ford Mondeo е дързък, динамичен и поразителен. Моделът съчетава комфорта на лимузина, ниските нива на шум и вибрации с усъвършенствана система за защита, безключов достъп, елекронна програма за стабилност и като всеки представител на Ford – отлично пътно поведение.

По време на Пловдивския панаир Ford Mondeo е по-достъпен с 20%, като цените започват от 35 990 лв. с ДДС и важат за автомобили на склад.

Ford Fusion – просторен и пъргав

Компактен и пъргав, здрав и защитен – Fusion е с по-голям просвет, повече пространство за багаж и е по-висок от автомобилите в този клас. Характеризира се със самоуверен екстериор и гъвкаво разпределен интериор. Малката градска кола предлага лесно управление и по-добър контрол на пътя.

Сега Ford Fusion се предлага с възможно най-богатото си обродуване – климатик, кожен волан, предни ел. стъкла, ABS, радио-CD с 4 тонколони, централно заключване, предни въздушни възглавници и фарове за мъгла – на изключително атрактивната цена от 18 550 лв. с ДДС (с включена 30% отстъпка).

Ford Connect 

Предложението за пътническите и товарните версии на Ford Connect продължава да е в сила. За малко употребяваните автомобили цените започват от 9 600 лв. без ДДС. Предлагат се с гаранция от 6 месеца или 10 000 км. За някои от модификациите е възможно ползването на данъчен кредит. Или както е модерно да се казва „Малка цена – голяма кола!”

АВТОМОБИЛ 4Х4 НА 2009 Г. VOLVO XC60

Новото Volvo XC60 е най-красивото и най-безопасното Volvo, създавано някога. Моделът показва бъдещото ново лице на шведската марка. Със съвременен спортен дизайн, модерно оборудване и уникални системи за безопасност Volvo XC60 заслужи признанието и на най-критичните автомобилни специалисти.

Volvo XC60 e истински хит на пазара. По неговата красота се захласна целия свят. А световната иновация City Safety, която е стандартно вградена, промени завинаги автомобилната индустрия. City Safety работи при скорост до 30 км/ч. Специален оптичен лазер сканира пътния трафик пред автомобила. Системата разпознава и внезапно спиране на движещ се обект. В този случай, ако шофьорът не реагира навреме, City Safety задейства спирачките автоматично. При скорост до 15 км/ч тя предотвратява изцяло възможно произшествие. А между 15-30 км/ч системата намалява до абсолютен минимум последствията от възможен инцидент.

На автосалон Пловдив 2009 aвтомобилните фенове ще могат да се убедят в достойнствата новия D5 двигател на Volvo XC60. Максималната мощност на агрегата е вече 205 к.с., а пикът на въртящият момент се равнява на 420 Нм в диапазон от 1500 до 3250 оборота в минута. Изцяло алуминиевият двигател е значително по-екологичен от предходния D5. Благодарение на пиезокристалните инжектори и специалната охладителна система, той е много по-ефективен. Комбиниран с механична скоростна кутия, моторът отделя в околната среда едва 164 г. СО2 на километър и осигурява изключителни ниския за автомобил от този клас среден разход от 6,2 л/100 км. С него Volvo отговаря изцяло на екологичния стандарт Евро 5.

 

 ДОКАЗАНОТО VOLVO XC90

Volvo XC90 е първият автомобил с висока проходимост на Volvo Car Corporation. Toй се появи на SUV сцената преди няколко години с цял набор от иновации. Функционалността на 7-те места, изключителното пътно поведение, уникалната система против преобръщане, технологиите за активна и пасивна безопасност, както и богатото стандартно оборудване набързо направиха Volvo XC90 световен бестселър. Това не се е променило и до днес. Volvo XC90 си остава един от най-желаните Volvo автомобили. А неговите собственици му отреждат най-висока степен на клиентско задоволство.

По време на автосалона в Пловдив XC90 ще се предлага с максимално ниво на оборудване и с отстъпка до 24%. Неустоима оферта, която никога няма да се повтори.

СПОРТНОТО S60

Volvo S60 е един от най-надеждните и качествени спортни седани в премиум сегмента. Той е най-горещото шведско предложение тази есен. Само сега феновете на Volvo имат възможност да го закупят с 20% отстъпка - само за 44 000 с ДДС. С него те ще получат и редица безплатни екстри като спортна кожена тапицерия, система за почистване на фаровете, хромирани дръжки на вратите и лайсна на капака на багажника, специални стелки, Bi-Xenon светлини, алуминиеви джанти и отопляеми предни седалки.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини