66-годишен кърджалиец скочи от Въжения мост за да сложи край на живота си/ обновена/

Изображение 1 от 2

    66-годишен кърджалиец скочи от Въжения мост за да сложи край на живота си.Сигнал веднага е бил подаден на телефонът за спешни повиквания 112.На място се е оказал екип и линейка на Центъра за спешна медицинска помощ.Пострадалият е приет в травматологията на Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски“.Той е със счупена ръка,счупена тазобедрена кост и потрошени ребра.Веднага му е оказана адекватна медицинска помощ,въпреки,че е без осигуровки.

    Ето какво ни написа наша читателка,оказала се очевидец на драмата:На мястото бяха пожарна, полиция, имаше лодка със спасители, която пристигна, когато го бяха извадили. Един мъж се съблече, скочи и плува до пострадалия, за да му постави спасителния пояс(не зная дали е бил от екипите, най-вероятно). Едва тогава пожарникарите го издърпаха и успяха да го качат по стълбата. Всички тези хора са герои, не само медицински екип .Всички действаха заедно.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Не
      НЕГРАМОТНИЦИ
      4 -2
      15:03, 11 фев 2022
      Е, днес сте надминали обичайното си неграмотно ниво. Абсолютна мъка е да ви чете човек. Запетяи където не трябва. Там където трябва, няма. Пълният член изобщо няма да го коментирам, защото очевидно не знаете за какво служи. И това ми били журналисти - плачевно положение.
    Последни новини