ГЕРБ:Лобито на президента Радев надделяло над това на Нинова за назначението на Даниел Делчев за областен управител

Лобито на президента Румен Радев надделя над това на лидерката на БСП Корнелия Нинова за назначението на Даниел Делчев за областен управител. Затова и председателя на ОС на БСП в Кърджали Милко Багдасаров не го припозна ,като представител на социалистите на поста.Това заяви пред журналисти координаторът на ПП ГЕРБ в областта Цвета Караянчева.Тя каза,че в момента не е ясно дали Делчев заема поста като представител на "Продължаваме промяната" или на друга формация.Ситуацията е много объркваща,отбеляза Караянчева.Тя посочи,че в процедурата за номинация на губернатор е било намесено и името на Петя Саръева.Това ,че е предпочетен Делчев илюстрира острата битка за постове в коалицията, включително и за позициите на областни управители,посочи координаторът на ГЕРБ.

 Даниел Делчев е новият областен управител. До сега той не заемаше реално този пост. Функциите в продължение на двата мандата на служебните правителства се изпълняваха от Бисер Николов.

Сега виждаме захаросани интервюта в които Делчев се хвали ,че си е говорил сладко с кметовете. Мисля,че освен да си говори сладко с градоначалниците  ,той не е правил нищо друго.Време е да се захване за работа,каза още Цвета Караянчева.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    2 0
    15:10, 31 яну 2022
    Караянчева е точна! Д. Делчев за 8-9 месеца или е в болнични или идва около 11.00ч в обл.администрация и около12. 00ч тръгва към частната си фирма.Приоритет му беше бизнеса, не да служи! Назначен от задкулисието, от шофьор на самолет Ст. Ст. Нито една идея, нито едно действие в интерес на Кърджали и областта! Човека чрез функцията обл. у-л обслужва частната си фирма. Без да има право на пристрастие по време на изборите обслужваше ПП и Р. Радев. Човек свързан с Атака, НДСВ, ЦК на БКП идр. партии, най-малко БСП. Затова М. Багдасаров на сесия на ОБС каза"Той не е БСП!" Човек слънчоглед! Ако има ЧЕСТ, да се оттегли!
  • 2
    Къ
    Кърджалиец
    1 0
    19:15, 31 яну 2022
    Нали не сме президентска република?
  • 3
    За
    Закона
    1 0
    08:13, 1 фев 2022
    Конституцията! Конституцията! Конституцията! Да пазим всички! Сл. правителства останаха в историята, сл. областен и зам. също! Има коалиция от 4 партии, има партийност,не едноличен режим!
  • 4
    Си
    СИМПАТИЗАНТ НА ИСТИНАТА
    0 -1
    07:54, 2 фев 2022
    Багдасаров ли е човек на честа.той е човек на позора.кариерист. На малкия пръст не може да стъпи на даниел делчев.последния е с визия интелигентноснов на хоризонта за разлика от багдасаров и караянчева от" векове за векове"
  • 5
    Ис
    Истината и само истината
    0 0
    10:17, 2 фев 2022
    07.54 вярно е за багдасаров и още,крие от кърджалийци корена си-осиновен като дете от гетото Монтанско! Той е братовчед на Чиркови. И той беше СДС, ПОДКРЕПА, после БСП.

Още новини

Последни новини