И днес правителството не назначи нов областен управител на Кърджали

И на днешното си заседание Министерският съвет не взе решение за назначаване на постоянен областен управител на Кърджали.

Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители на областите Враца, Кюстендил, Плевен, Разград, Русе и София. Със същото решение се освобождават заемащите досега съответните длъжности.

Стефан Стефанов е назначен за областен управител на област Враца. Стефанов е юрист с дългогодишен опит като адвокат по граждански, наказателни и административни дела, освен това е работил в системата на училищното образование и в Съвета за електронни медии.

За областен управител на област Кюстендил е назначена Катя Димитрова. Тя е юрист с дългогодишен опит като адвокат.

Иван Янчев е назначен за областен управител на област Плевен. Янчев е юрист и магистър по специалност „Транспортен мениджмънт“, с опит в областта на правото, транспорта и логистиката, работил е в Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – София, в областната администрация на Софийска област и в частния сектор.

Деян Димитров е назначен за областен управител на област Разград. Димитров е юрист, доктор по „Право“, с опит в областта на морското право, в преподавателската и научно-изследователската дейност, работил е в Изпълнителна агенция „Морска администрация“ и в частния сектор, от 2020 г. е адвокат.

За областен управител на област Русе е назначен Анатоли Станев. Той е юрист с дългогодишен опит като адвокат в областта на гражданското, административното, търговското и корпоративното право, в периода 2007 – 2011 г. е общински съветник в Общинския съвет – Русе, а от 2020 г. е директор на РИОСВ – Русе.

НЖ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Тр
    Тройката
    1 -1
    21:38, 12 яну 2022
    Заплатаджиите тримата-обл. и двамата зам. назначени от задкулисието имат ли морал? Управляващата коалиция не ги припозна! Нямат доблестта да си подадат оставките, чакат последните пари. Нека види Кърджали какви хора са били назначавани.Особен случай, недоразумение Бис. Николов, посредствен, изгонен от банка за бездарие и погазване на правила. Превишаваше правата си особено в Кирковско. През раб. време въртеше гадже с неговия джип. Пред подчинения служител казва"Закона, това съм аз"Човек, който се поставя над закона.
  • 2
    Ру
    Румен
    0 -1
    08:46, 13 яну 2022
    Той се стяга за кмет на с. Върбен
  • 3
    Ми
    Митко
    0 -1
    09:10, 13 яну 2022
    Бисер горски Долно
  • 4
    Бе
    Бекир
    1 -1
    09:12, 13 яну 2022
    Подходящ за надзирател
  • 5
    ВИ
    В и к
    1 -1
    10:30, 14 яну 2022
    А бе какво прави тоз Бисер, зам. обл. отговарящ за в и к, два дена нямаме вода?Няма дума от него, до кога ще търпим този бездарник, калинка Дрангово
Последни новини