Призовават жителите на Кърджали да преместят автомобилите си от паркинга пред манастира „Св.Йоан ПРедтеча”,заради водосвета по Богоявление

На 04.01.2022 г. около 08.45 ч. път в землището на с Кременец, общ.Момчилград, водач на лек автомобил „Мерцедес“, управлявайки с несъобразена с пътните условия скорост е загубил контрол над МПС и блъснал насрещно движещ се товарен автомобил „Мерцедес“. При ПТП не са пострадали граждани. Алкохолната проба на водача на лекия автомобил е 043 промила. Съставен е АУА.

На 04.01.2022 г. в РУ Кърджали е образувано бързо производство срещу водач на МПС, управлявал лек автомобил в гр.Кърджали след употреба на алкохол – 2.49промила. Лицето, жител на общ.Стамболово  е задържано за срок до 24 часа.

При проведении издирвателни мероприятия във връзка с жалба от гражданин, служители на РУ Крумовград са установили жителка на гр.София, извършила на 02.01.2022 г. кражба на мобилен телефонен апарат от помещение на сграда в града. Вещта е иззета. Извършва се проверка.

С постановление на Районна прокуратура, в РУ Кърджали, се извършва проверка срещу жителка на гр.Русе, която след като е била осъдена да издържа свои низходящи, не е  изпълнила това свое задължение в размер на повече от две месечни вноски.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини