Благотворителна инициатива „Деца помагат на деца“ - в помощ на детското отделение в гр.Кърджали продължава

В навечерието на Коледа ученици и учители от  СУ „Отец Паисий“ дариха  средства за детското отделение  на   МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски"АД, Кърджали. Средствата са събрани от продажби на изработени от тях сувенири на   Коледен благотворителен  базар, с  които   да бъде  закупен    спирометър за нуждите на детско отделение.

Проф.д-р Тодор Черкезов, изпълнителен директор на МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“АД благодари  от свое име и от името на детско отделение  за  направеното  дарението и се обърна към учениците от  СУ „Отец Паисий“  с думите“ Подобен жест е проява на особено благородство и повярвайте, ние високо оценяваме това! ..Коледа наближава! Най-светлият празник!  Пожелавам Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около Вас, за да се случват в живота ни малко, но реални чудеса! Бъдете здрави!“

Ученици и учители от ОУ“Св.Св.Кирил и Методий“ с. Глухар в навечерието на Коледа дариха за средства  за детско отделение на   МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски"АД, Кърджали.

Ръководството на лечебното заведение изказва сърдечните си благодарности  за жеста и хубавата инициатива, която показва доброта и съпричастност към най –малките пациенти в лечебното заведение.



Болничен пресцентър



Надя  Зидарова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини