Серия от съвместни инициативи набелязаха ротарианците от Момчилград и Кърджали

Изображение 1 от 3

    Серия от съвместни благотворителни инициативи набелязаха ротарианците от Момчилград и Кърджали на обща среща. Първата от тях е осигуряване на лакомства за децата от Центъра за ранно детско развитие в Момчилград и Центъра за настаняване на деца от семеен тип без увреждания „Детска мечта” в Кърджали. На съвместната вечер ротарианците събраха средства, с които на 31 декември ще зарадват подрастващите. Още от сега са поръчани две огромни торти.

     През април двата клуба ще отбележат съвместно рождения ден на обичаната д-р Алин Адем,която ни напусна много рано. Д-р Адем ще живее винаги в нашите сърца. Затова поредната благотворителна проява ще бъде в нейна памет, подчерта президентът на Ротари клуб Момчилград Айтен Сабри. Тя бе категорична,че Ротари е обща кауза. В този смисъл е и слогънът на тази ротарианска година „Променяме животи”. Тя отбеляза ,че приятелите й от Ротари са хора със златни сърца.

     Инициативите бяха подкрепени от президента на Ротари клуб Кърджали Мухаррем Хълми Али и президента на Ротаракт клуба Ангел Тенев.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини