Жените социалистки с празненство за Коледа

Изображение 1 от 2

    Съобразявайки се с епидемиологичните мерки в навечерието на очакваните  с нетърпение новогодишни празници, жените социалистки се събраха на свое кратко тържество с благотворителна цел. Дамите представиха свои кулинарни коледни вкусотии, събраха средства в помощ на деца в неравностойно положение и с увреждания.

         Независимо от трудната политическа година, жените социалистки отчитат своето участие в четирите преминали избори като позитивно и отговорно. Твърдо застанаха и работеха всеотдайно в подкрепа на кандидат- президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Социалистките поздравиха и дадоха висока оценка на  гл.ас. Величка Георгиева за професионализма и експертността с които ръководеше РИК в последните избори.

         Дамите изразиха своята подкрепа относно последните решения на Националния съвет на партията за участие в управлението на държавата с кандидатите на БСП за вицепремиер и министри: вицепремиер и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова, министър на труда и социалната политика Георги Гьоков, министър на туризма Христо Проданов, министър на земеделието Иван Иванов. Според тях България спешно има нужда от стабилно,редовно правителство, което веднага да се заеме с разрешаване на  наболелите кризисни проблеми в образованието, здравеопазването, икономиката , социалната сфера за да стане живота в България по-спокоен и сигурен.

    Теодора Каракостова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ин
      Интер
      0 0
      15:02, 15 дек 2021
      Няма стойност
    • 2
      Бе
      безпартиен
      0 0
      07:52, 16 дек 2021
      този да напусне училището да не го петни с партийни изпълнения.
    Последни новини