Народните представители от Кърджалийския многомандатен район оповестиха имотите си, вижте кой колко притежава

Народните представители в 47 то Народно събрание от Девети кърджалийски многомандатен район оповестиха имотното си състояние пред КПКОНПИ. Това направиха и депутатите от 45 и 46 парламент.

  Народната представителка Адлен Шефкед е декларирала апартамент в Кърджали,придобит през 2008 г. Тя притежава налични пари в размер на 12 000 лв. и влог за 14 468 лв. Има ипотечен кредит за 36006 лв.и финансов лизинг  за 8259 евро.

 Байрам Байрам е обявил съсобственост на два апартамента в Кърджали. Има и земеделска земя край Кърджали.Притежава два автомобила-Шкода Октавия и Опел Астра. Декларирал е банкови влогове за 5000 лв. Има 2 ипотечни,два потребителски кредита и кредитна карта.

  Мукаддес Налбант има апартамент в София в съсобственост от ½.,както и гараж в Момчилград. Притежава два мерцедеса.Има влогове за 30 000 лв.

  Павлин Кръстев е обявил съсобственост върху стопански постройки в мах.Гюней,Арденско. Декларирал е и два леки автомобила и две туристически ремаркета.

  Декларация на народния представител Георги Николаев Георгиев не бе открита.

 Депутатът от 46-то Народно събрание Георги Чепишев е обявил етаж от наследствена къща с двор.Той притежава ¼. Има налични пари в размер от 19 000 лв.,както и потребителски кредит за 15 0 00.Има и дружествени дялове.

  Народният представител от 45 НС Цвета Караянчева е обявила имуществото си подробно.Тя притежава по ¼ от два наследствени апартамента в Кърджали. Има наследствена къща двор в с.Малко Шарково, община Болярово,както и ¼ от поземлен имот и гараж. Притежава налични пари  в размер на 20000 лв. Влоговете на семейството са на стойност 200 000 лв. Има фондови дялове в 4 дружества.Със съпруга си живее в апартамент в Кърджали от 67 кв.м.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини