Кметът инж. Изет Шабан запали празничните светлини на Коледно-новогодишна елха в Ардино

Изображение 1 от 2

    Грейна Коледно-новогодишна елха на Ардино. Тя е живо дръвче и се намира в централния парк в града, а светлините й бяха запалени от кмета на общината инж. Изет Шабан. Това стана на специално празненство, подготвено от талантливите деца на Ардино. Мероприятието бе уважено отпредседателя на общинския съвет Сезгин Байрям и ръководството на общината. Въпреки дъждовното време се събраха и много граждани.

    Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави всички присъстващи, пожела на тях и техните семейства здраве, много щастие, късмет и весело посрещане на предстоящите Коледни и Новогодишни празници. „Живеем в трудни времена, във време на глобална пандемия от коранавируса. Макар и времената да са трудни и сложни, ние трябва да сме силни, за да ги преодолеем“,заяви инж. Изет Шабан. Той подчерта,че отиващата си 2021 година е била трудна, но не са спрели да работят за благото на хората. Реализирани са и са на път да приключатмного проекти, които ще променят облика на града и Общината.

    Инж. Изет Шабан призова присъстващите да участват активно в управлението на Общината с идеи и предложения. „Всяко ваше мнение е изключително важно за нас, защото очакваме заедно да управляваме Общината“, каза още инж. Изет Шабан.

    Преди да грейне елхата, празнично настроение с изпълненията си създадоха талантливите деца на Ардино. В програмата участие взеха детската театрална школа към Центъра за подкрепа на личностното развитие (ЦПЛР) - ОДК град Ардино, детска вокална група „Славейче“ при читалище „Родопска искра“, чиито ръководител е Дамла Йорданова и клубът за народни танци към СУ „Васил Левски“ с ръководител Светлана Карамфилова. Децата искрено се забавляваха и подариха песнички и танци на всички, които дойдоха, за да празнуват.

    И тази година заради продължаващата епидемична обстановка, община Ардино, отмени традиционния коледно-новогодишен концерт по случай празниците. Отчетът на кмета инж. Изет Шабан за отиващата 2021 година ще бъде публикуван в писмен вид в официалния сайт на общината, официалната фейсбук страница и в новия брой на общинското издание „Ардински глас“.

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини