Областният управител Даниел Делчев дава старт на традиционната благотворителна кампания за Коледа

Благотворителната кампания  „Да подарим  надежда за Коледа” под патронажа на областния управител на Кърджали Даниел Делчев в подкрепа на  деца и младежи с физически увреждания и  неравностойно социално положение започва на 1 декември 2021 г. и ще приключи на 14 януари 2022 г.

За да съхрани традицията и да спази противоепидемичните мерки областният управител  призовава гражданите, институциите и бизнеса да се включат чрез:

Превод  по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Областният съвет на БЧК- Кърджали.

IBAN : BG38 UNCR 70001524580008

BIC : UNCR BGSF

Уникредит Булбанк

Дарение в касичка на БЧК , намираща се в Секретариата на Областния Съвет на БЧК -  Кърджали, ул.“ Отец Паисий“ № 8, бл.1.
С дарителски лист в офиса на Областния Съвет на БЧК – Кърджали.

Даниел Делчев призовава училищата, които организират различни благотворителни базари и други прояви, да се присъединят към кампанията  „Да подарим  надежда за Коледа” и по този начин да дадат кураж и надежда на болните деца и техните родители.

За последните години приносът на кърджалийската общественост и бизнеса в Коледната акция надхвърля 140 000 лева.

Това съобщиха от Областна администрация-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    2 0
    18:16, 30 ное 2021
    Похвално! Подкрепа! А заместниците, единия уволнен от частник за некадърност, назначен за зам. обл. от милиционерската олигархия се занимава особено в Кирковско с кадруване, интриги и дребни шушо-мушо. През работно време върти л.. ов. Подронва авторитета на институцията! Даде на гербер/дървената мафия/ от кирковско да ползва паркинга на обл. администрация.На служител казва "Закона, това съм АЗ!" Другия, може да става за полицай, адвокат Момчилград, не е име, издънка на кадровика, който го е предложил! Поне сега да покажат, че нещо могат!
  • 2
    Id
    iDRIS
    2 0
    10:14, 1 дек 2021
    Каква кампаниа бе младеж за не помисли да попречиш за вдигането на данъците?Защо позволявате ограбването на Кърджалийци?
  • 3
    Ка
    Камен
    1 0
    18:41, 1 дек 2021
    Извън изборите, оценка СЛАБ на заместниците, на тези които са ги предложили също!
  • 4
    Зн
    Знаещ
    0 0
    21:41, 1 дек 2021
    Изборите минаха, за което бяха назначени. Какво се мотаят, защо не подават оставките си? Доказват, че не са за работа, а ЗАПЛАТАДЖИИ!
  • 5
    12
    123
    0 0
    22:49, 1 дек 2021
    Изгонен от работа за некадърност от частник! Назначен на държавната софра, зам. областен!Що е то? Плачи майко Българию, плачи!
Последни новини