Младок с "Мерцедес" хванат дрогиран зад волана, друг се отчита с фалшива книжка

24-годишен управлявал автомобил след употреба на наркотично вещество. Водачът се придвижвал с „Мерцедес“ и бил спрян за проверка вчера около 10 часа в Кърджали. Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за марихуана. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ. Образувано е бързо производство. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали.

 Пътно произшествие с материални щети е станало вчера около 10 часа по пътя от село Млечино към ТК „Белите брези“. 56-годишен водач на „Пежо“ ударил странично „Мерцедес“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Водач с фалшиво свидетелство за правоуправление е задържан в РУ-Кирково. Около 12 часа вчера в района на село Кърчовско полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 31-годишен. Водачът представил шофьорска книжка, която се оказала неистинска. По случая е започната проверка по чл.316 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини