Нощният живот в Кърджали бавно възкръсва, в култовите кръчми-отново с резервации

Нощният живот в Кърджали бавно възкръсва след въвеждането на зеленият сертификат. През последните два дни се наблюдава значително оживление в култовите заведения в Кърджали. Отново за да намериш маса трябва да направиш предварителна резервация. Най-голяма е навалицата в „При Коцето”. Тук резервацията се прави от предния ден. В „Старата къща” положението е почти идентично. В „Зеленото” отварят за събота и неделя, с работно време до полунощ.

Все още посещенията в заведенията са далеч от очакванията ни. Надяваме се на наплив през следващата седмица.Една от причините за оживлението е издаването на зелен сертификат при представянето на тест за наличието на гени.Желаещите да си изкарат такива тестове са много.Тези хора са потенциални клиенти.Това заяви за Кърджали бг вести координаторът на Българската асоциация на заведенията Кадир Мустафов.

 Съдържателят на „Старата къща” Христо Ламбев посочи, че по принцип ноември е слаб месец за ресторантьорите, заради очакваните разходи по Коледа. Очакваме към края на ноември потокът да се засили. Тогава се надяваме, че и нивото на ваксинация в града и областта ще бъде по-високо и хората със зелени сертификати ще бъдат много повече, допълни Ламбев.

Георги Кулов 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бо
    Боб
    3 0
    10:06, 13 ное 2021
    При тези цени с 300% надценка мерси.

Още новини

Случаен виц

Последни новини