Жените на ключови позиции в листата на БСП,засилва се гражданското начало

    Жените са на ключови позиции в листата на коалицията „ БСП за България”в Девети кърджалийски многомандатен район.Така е и за вота за 47 Народно събрание.Дамите в листата са основно от гражданската квота.Затова не е изненадваща тяхната категорична подкрепа и за президентската двойка Румен Радев-Илияна Йотова за втори мандат.

     Жените в листата на левицата споделят,че въпреки това ,че са от гражданската квота не пропускат да се включат в инициативите на жените социалистки.Те възпитават в семейни ценности,които изповядва и БСП.Социалната политика на партията ,насочена към завръщането на младите хора,също ги привлича.Грижата за възрастните е допълнителен акцент.

    Ето какво казват дамите от листата за мотивацията си да се включат в политиката:

    Д-р Ваня Михалева:В следващите няколко дни ,оставащи до изборите,вниманието на хората ще бъде насочено към всички нас. Като кандидат за народен представител от гражданска квота, издигнат от Коалицията за България БСП,отправям моето послание към хората да бъдат отговорни и да гласуват. От всеки един от нас зависи бъдещето на децата ни,бъдещето на страната ни. Аз избрах да се доверя на хората в листата на БСП, защото в тяхно лице виждам разумни и сериозни личности,които са съпричастни към проблемите на хората в България Нека върнем доверието в политиката- отговора и сериозна политика,която не е безразлична към бъдещето на България.

    Константина Карабоюкова:„Има смисъл да участваш в политиката, ако имаш мисия. Моята е да задържим децата ни в Кърджали, като им осигурим бъдеще“ - казва младият кандидат за депутат Карабоюкова.

     Надежда Тодорова:В църквата "Света Петка" в с. Пчеларово, стартирахме кампанията на "БСП за България" гр Кърджали! В този свят ден, си пожелах Света Петка да бди над всички граждани на България и техните семейства! Много приятели ме съдят за избора, срещам и омраза за избора си, че се позиционирах за подкрепата на личности от града, които всички познаваме. Нямам претенции, че разбирам от политика, но разбирам от хора и от начина, по който те общуват с хората. Тук в този екип, има много чисто човешко отношение от което аз, оставам много впечатлена! България няма нужда от чудеса! България има нужда от мъдри, добри и опитни хора! България има нужда от тротоари, от детски градини, от болници, от нормални институции, от нормални неща в живота ни. Аз като човек на изкуството и жена с малък бизнес, заставам зад Милко Багдасаров и екипа! За мен е чест да съм сред тях! Мисля, че като гражданин на България показвам своите позиции и непримиримост към проблемите! Всички трябва да сме ангажирани със изграждането на човечност, с нашето вътрешно израстване и системна ангажираност към наболелите проблеми! Политическия цирк който на който станахме свидетели и задкулисното управление е голям провал и на нас гражданите! Чакаме, мрънкаме, оплакваме се, сърдити сме за всичко и чакаме някой да ни оправи! Тук е личната отговорност на всички нас! Компромиси правим на всяко ниво и си казваме, че не е наша работа. Друг ще го оправи! Да ама виждаме колко скъпо ни струва това мислене! Достатъчно дълго бяхме предавани и лъгани! В момента се обслужват хората с всичко останало, но не и с висша хуманност и морал! Аз самата не правя компромиси със работата си! Дори съм безпощадна към изискванията към себе си, работя денонощно и влагам страст и огън във всичко! Бих дала всичко от себе си, за да видя града ни, една индустриална зона, която е моя мечта. Да се изгради образователна програма за обучение, на кадри в помощ на бизнеса, в отговор на модерните времена в които живеем! Работейки със страст и да спрем демографската криза в града ни, да виждаме повече млади семейства с деца! Аз работя и в сферата на търсене на иновациите! Самия ми художествен проект е търсене с години на изработване и представяне на нови продукти! Тук сред редовете на БСП за България има програма за развитие на научната дейност! Стоя до хора с голям морал и с идеи! Аз избрах да бъда активна!

    Мария Милушева:Всички ,които ме познавате, в реалния живот знаете, че съм принципен и непримирим човек. Човек с изразена гражданска позиция по много наболели въпроси , спрямо жестокото отношение към животните и хората в неравностойно положение !Нямам какво да крия, нито от какво да се притеснявам ! Именно и заради всичко това, а и заради все по-абсурдната и катастрофална ситуация в страната, като цяло взех своето си решение ! Никой няма право да иска и да претендира за някаква промяна, ако просто стои отстрани, гледа и очаква някой друг да я случи за него и вместо него ! Никой ! Ето защо, аз приех поканата на Коалиция БСП за България, №33 в избирателната бюлетина с водач за област Кърджали Милко Багдасарав , да стана част от листата и , с гражданска квота на предстоящите парламентарни избори на 14 ноември. Да, приех ! Ставам изразител и носител на идеите на водача на листата , които съвпадат с моите . Правя го, защото споделям виждането, че единствено обединени срещу статуквото можем отново да сме държава, а не територия и да сме нация, а не население !Казано е, че е по-добре да направиш нещо, дори и грешка, отколкото цял живот да съжаляваш, че дори и не си опитал ! Нека Бог да пази България и децата ни !

    Мария Стилянова:Симпатизирам на БСП.Редовно ходя на мероприятия на жените социалистки.Харесвам БСП ,защото е социална партия,с политика обърната към хората.В семейството ми има хора,които десетилетия членуват в тази партия.Те са ми за пример.

    Жените в листата на БСП призовават:Жени подкрепете листаата на „БСП за България” и кандидат президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова.

    Кърджали бг вести

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини