Кърджалиецът Димитър Калчев издирва млади таланти за обучение и волейболни изяви в Америка

Съгражданинът ни Димитър Калчев станал известен със задокианските си изяви на волейболното поле вече е в ново амплоа.Ето какво съобщи той за сайта Кърджали бг вести:

С Радослав Попов, който също като мен е учил в Америка и е играл волейбол създадохме първата българска агенция, която помага на волейболисти 9-12 клас да намерят пълна стипендия в университет в Америка.

Ето и повече за  агенцията:Агенция за подбор на Попов и Калчев е първата българска организация, оказваща жизненоважна помощ на млади волейболисти в преследването им на спортно и академично бъдеще в Съединените американски щати. 
       Нашата основна цел е да използваме нашия опит и връзки, които сме натрупали през годините ни в Щатите, за да помогнем на обещаващите млади спортисти, със стабилен академичен опит, да намерят подходящия университет, който може да им помогне да постигнат мечтите си и да развият пълния си потенциал.
       Нашите връзки се разпространяват във всички университети и колежи в страната, които предлагат пълни или частични атлетически стипендии.
       Взаимоотношенията и разбирателството, които имаме с редица треньори, изградени през годините, ни поддържат в крак с текущата ситуация в техните отбори и ни дават по-добра представа от какви играчи се нуждаят.
       Това, което ни обединява, е нашият път, който ни отведе по целия свят, към страната на неограничените възможности – от деня на тази първа стъпка към намирането на университет, през целия вълнуващ и уморителен процес на кандидатстване и за щастие – прием, до деня когато стегнахме багажа си и се гмурнахме в приключението веднъж в живота, наречено Америка.Това споделят Калчев и Попов.

Малко повече информация за Радослав Попов:

Радослав Попов е завършил университета Джордж Мейсън, Феърфакс, Вирджиния със специалност криминология, право и общество и специалност спортен мениджмънт (август 2013-май 2017 г.) с 3,54 среден успех.
        Той получава редица академични и спортни награди.
        Отбор на годината на Източната междуколегиална волейболна асоциация за 2014 и 2015 г.
        Източна междуколегиална волейболна асоциация Всички академични отбори 2014, 2015 и 2016 г.
        Новак на годината 2014 г.
        Съперник на годината 2014 г. Радослав Попов24 постави личен рекорд в атаката на Щата Радослав Попов24 постави личен рекорд в атаката на Пенсон на Мавани Университет през 2014 г.
Печели титлата на Източната междуколегиална волейболна асоциация през 2016 г. и пренаписва историята на волейбола Джордж Мейсън.

 

Изявите на Димитър Калчев: 

Димитър Калчев завършва Калифорнийския държавен университет, Нортридж с бакалавърска степен по финансов анализ (август 2015- май 2019 г.) с 3,43 среден успех.
        Той получава редица академични и спортни награди.
        All-Freshman team 2016
        CSUN Новобранец на годината 2016
        CSUN Спортист на годината 2017
        All-Conference team 2017, 2018, 2019
        All-American 2019
        Държи рекорда на CSUN за аса в един сезон (63) и рекорда в кариерата (
        CSUN ) Топ 10 по убийства в кариерата (1262)
        NCAA за всички времена Топ 8 в сервизните аса (200)
        NCAA за всички времена Топ 8 по процент аса на услуги 51,1%

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Адмирации!Възхитена съм от родолюбието,човещината и амбициите им.Родени таланти и лидери.
    Как можем са се свържем с тях?Моля помогнете!!!
Последни новини