Тарикат пробутва на катаджии фалшива книжка,друг си кара дрогата в автомобила

В РУ Момчилград е образувано досъдебно производство за това, че на 19.10.2021 г. жител на общ.Момчилград съзнателно ползвал пред полицейски служители неистински официален документ – свидетелство за управление на МПС.

 На 19.10.2021 г., при извършена проверка на лек автомобил, управляван от жител на общ.Кирково, служители на РУ Кирково са установили суха зелена маса, реагираща при направения тест на марихуана. Лицето е задържано за срок 24 часа по образуваното досъдебно производство. 

При извършена на 19.10.2021 г. полицейска проверка на път в землището на с.Лясково, служители на Кърджали са установили жител на общ.Черноочене, управляващ МПС след употреба на наркотични вещества. Образуваноно е бързо производство. Лицето е задържано за срок до 24 часа.

          На 19.10.2021 г. на територията на областта е възникнало 1 ПТП, без пострадали граждани - около 13.30 ч. на кръстовище в гр.Кърджали, водач на лек автомобил извършвайки маневра завиване на ляво е блъснал паркиран на пътното платно лек автомобил. Алкохолната проба на водача е отрицателна. Съставен е АУАН.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини