Ресторантьори и хотелиери от Кърджалийско ще се включат в национален протест на жълтите павета

На 19-и октомври 2021 година излизаме на общонационален протест в София пред сградата на Министерски съвет от 12ч.Това съобщи за Кърджали бг вести координаторът на Българската асоциация на заведениеята в България за областта Кадир Мустафов.Той оповести  исканията: 1. Да спре престъпното бездействие по отношение на цената на електроенергията на „свободния“ пазар! НЕ на енергийното робство! 2. За справедливи компенсации за всички бизнеси, работещи под ограничения. 3. За промяна на мярката 60/40 до работеща такава и за сектор ресторантьорство и хотелиерство. Нека си помогнем сами на 19 октомври.

 Протестните действия са организирани от: Асоциация на Индустриалния Капитал в България /АИКБ/ Българска Стопанска Камара /БСК/ Българско Търговска Промишлена Палата /БТПП/ КНСБ ПОДКРЕПА Конфедерация на Българския Туристически Бизнес /КБТБ/ Алианс на Туристическата Индустрия в България /АИКБ Сдружение на Заведенията в България /СЗБ/ Българска Асоциация на Заведенията /БАЗ/ Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация /БХРА/.

  Също на 19 октомври ще се състои избор на нов Управителен съвет на БАЗ.Кадир Мустафов е един от делегатите.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    По
    ПОТЪРПЕВШ
    2 0
    10:24, 16 окт 2021
    Тези т.нар.хотелиери най напред да им се извършат данъчни проверки но не от кърджалийския нап а от вътрешността и да видите какво ще се окаже. Най малко 50 % въобще не регистрират т.е. Не таксуват услугите им като цяло-спане консумации и т.н. А само пискат.какво искат тези наглеци.кое е по важно здравеуто или далаверите им. Строиха незнайно как с какви пари на база на доходите им а сега държавата ще им осигурява препитания обезщетения и т.н. И стига да плашат и рекетират държавата защото има страхливи политици и държавници че не им тръшнат вратата и едни яки проверки по всички линии. Нито предлагането им е точно храни с изтекли срокове студове никакво предлагане.
  • 2
    45
    456
    1 0
    22:45, 16 окт 2021
    Точно така. Само реват за щяло и нещяло.

Още новини

Последни новини