Заловиха 41-годишен фукал се с "Шевролет" без регистрация

Нерегистриран автомобил е бил установен в Кърджали. Полицейски служители спрели за проверка „Шевролет“, управляван от 41-годишен. При направена справка станало ясно, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали работи по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Проверка за неизплатени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 35-годишен кърджалиец не издължил определена по съдебен ред издръжка на малолетното си дете, като натрупаната до момента сума е 1350 лв. Проверката се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 1 часа тази нощ на бул.“България“ в областния град полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „БМВ“ с 21-годишен водач. Направеният тест за алкохол отчел 1,67 промила. Издаден е бил талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Сухи треви и храсти били запалени в село Страхил войвода вчера около 12 часа вследствие на небрежна работа с огън. Пламъците обхванали около два декара площ. Екип на пожарната служба в Кърджали локализирал и загасил огъня. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини