Ръководството на Областна администрация декларира имотите си, губернаторът е прекратил участие в сдружения и фирми

      Ръководството на Областна администрация декларира имотите си в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото  имущество. Както повелява закона областният управител Даниел Делчев и неговите заместници Бисер Николов и Павел Гатев оповестиха публично имотното си състояние.

      Областният управител Даниел Делчев притежава в Кърджали три апартамента, два от които в съсобственост, а един наследствен. Той е декларирал съсобственост от 1/4  в къща с двор в Петелово. Съпругата му  има 3 парцела в с.Скобелево, Димитровградско, а той един в с.Петелово,Кърджалийско.

    Съпругата на Даниел Делчев притежава автомобил Тойота Аурис.

     При встъпването си в длъжност областен управител Даниел Делчев е прекратил участието си в ръководството на четири сдружения и една фондация: ”Клуб на младия предприемач”; ”Регионална занаятчийска камара”; ”Червени шампиони-Кърджали” ; ”Инициатива обща памет” и фондация „Лагуна”. Той е преустановил участието си и в търговското дружество „Българска финансова група”,както и в сдруженията „Национална асоциация на консултантския бизнес в България” и в „Съюза за стопанска инициатива”.

     Зам.-областният управител Бисер Николов е оповестил съсобственост в апартамент в Кърджали. Той притежава и офис в областния център. Има и два гаража. Декларирал е съсобственост в 12 парцела в с.Каменарци, вила в Софийци и къща с двор в Дрангово. Има дял от 1/6 в производствени помещения в Бенковски и Веслец.

      Бисер Николов притежава ½ част от три автомобила: Нисан; Москвич и Форд.

     Има два ипотечни кредита.

      Павел Гатев е обявил собственост върху апартамент в Кърджали и 2 гаража в Момчилград. Има съсобственост в апартамент и вила в Свищов. Има и дял в къща с двор в Крумовград.Притежава Мерцедес и Фолксваген Голф.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини