Собствениците на заведения от Пловдив за втори път затвориха възлово кръстовище

Собствениците на заведения от Пловдив за втори път затвориха възлово кръстовище в града, в знак на протест срещу евентуалното затягане на мерки срещу разпространението на Ковид - 19. Те спряха движението на автомобили на кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Цар Борис Трети Обединител" в рамките на половин час. Днес протестът бе под мотото "Бизнесът отвръща на удара".

Няма другаде такава дискриминация, коментира пред журналисти Никола Николов, един от протестиращите. Според него адекватните мерки включват, на първо място, да се накарат хората да се ваксинират, а след това да се затварят заведения. Николов бе категоричен, че това трябва да стане за всички, а не само за един бранш.

Протестът е срещу плана на правителството, ако държавата навлезе в оранжевата зона по ръст на заразените капацитетът на заведенията трябва да се намали на 30 на сто, а работното им време да е до 23,00 часа.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (3)

  • 1
    10
    101
    3 -1
    18:37, 12 авг 2021
    Вие не знаете какво искате!Явно Боко ви е дал партийни пари и вие будалите стоите на тази жега!
  • 2
    То
    Тоя амбриаж
    3 -1
    05:04, 13 авг 2021
    Искал да ме накарали да се ваксинирам. Що не му опъна мамата долна на площада
  • 3
    И да спрат да им сядат в заведенията на тия кибици, които искат да печелят без да се потят. Ще ме карат те да се ваксинирам, за да им пълня гушите, не благодаря!
Последни новини