Меган Маркъл на 40 - със специално колие и пожелания от кралското семейство

Меган Маркъл реши да отпразнува рождения си ден по малко по-различен начин. 

На 4 август херцогинята на Съсекс стана на 40 години и това означаваше, че може да използва специалния си ден, за да помогне на хората в нужда. Във видео, промотиращо новата й кампания, тя позволи на феновете да видят част от дома й в Америка, в който живее заедно с принц Хари и двете им деца. 

Клипът беше публикуван в официалния сайт на фондация Arcehewell и в него Меган разговаря с актрисата Мелиса Маккарти чрез видеоразговор относно 40x40 - нов глобален опит, който кара хората да отделят 40 минути от времето си, за да насърчат жените отново да започнат да търсят работа. "Повече от 2 млн жени само в Америка и десетки милиони по целия свят са загубили работата си заради пандемията. И мисля, че ако всички се захванем и се отдадем на някакъв вид помощ, можем да направим невероятни неща", казва Меган. 

Херцогинята на Съсекс се появи от дома си в Монтесито, който е оценяван на 14.7 млн. долара и ни дава възможност да надникнем в нейния малък рай. Меган показа ежедневна визия по време на разговора, носейки косата си на опашка, кремава рокля и пуловер в същия цвят, съчетани с велурени токчета от Manolo Blahnik. 

Когато Мелиса попита Маркъл дали смята да си празнува рождения ден, организирайки чаено парти с любимите си кокошки, актрисата се засмя и забеляза принц Хари през прозореца. Тогава тя обърна камерата към него и го показа в съвсем друга светлина - носейки слънчеви очила и показвайки своите умения в жонглирането. През последните няколко месеца принцът е свикнал да има заети ръце, грижейки се за две деца. Във видеото можем да видим и първата снимка на малката Лилибет Даяна, която се роди на 4 юни. Миналият месец Хари си поговори с Ед Шийран относно родителството и заяви, че е предизвикателство да отлеждаш две деца.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ва
    Васко
    0 0
    14:55, 7 авг 2021
    Преместих си го в другия крачол.
Последни новини