Невиждано: Кари Брадшоу замени висшата мода с евтини тоалети

Сериалът "Сексът и градът" се превърна в телевизионен феномен не само заради темите, които разискваше и поставяше на преден план, но и заради своите модни моменти, включващи невероятни тоалети от най-висшите колекции, дизайнери и марки. Главните героини носят дрехи от Versace, Ralph Lauren, Fendi, Dior, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada, комбинирани с аскесоари от Tiffany & Co. и Chanel, а козметиката им често беше от Manolo Blahnik.

Затова, когато беше оповестено, че ще има нови епизоди от вселената на "Сексът и градът", ние веднага се зарадвахме, защото знаехме, че ще получим още модни вдъхновения. С липсата на дефилета и червени килими заради пандемията, малко позабравихме какво значи висша мода и елегантен стил, така че пристигането на Кари Брадшоу и приятелки беше като подарък за рождения ден. 

Всички тези надежди обаче бяха леко умъртвени, когато видяхме нова снимка от снимачната площадка на "И просто така". Това е името на продължението на "Сексът и градът", в което ще участват почти всички от оригиналния състав, като големият отсъстващ ще бъде Саманта Джоунс. Ким Катрал, която влиза в ролята й, е отказала да участва заради предишни дразги със Сара Джесика Паркър, които зпочват още през 2010 година. 

След като бяхме ограбени от саркастичните коментари на Саманта, сега явно ще страдаме и на модния фронт. На снимка от площадката на "И просто така" виждаме Сара Джесика Паркър в ролята на Кари Брадшоу, но сякаш това не е любимата ни писателка от Ню Йорк. Вместо с дизайнерски тоалет, шикозна чанта и бляскави обувки на висок ток, тя носи евтин тоалет от Forever 21, който по принцип никак не е лош, но просто по никакъв начин не отива на Кари. 

Дългата бяла рокля с черни точки е облечена върху синя риза и допълнена от тънък син колан. Да, чантата е Gucci x Balenciaga, а обувките са от Terry DeHavilland, но това не умилостиви феновете. Те не можеха да повярват как една дама, която харчеше хиляди за рокли, панталони и блузи, сега се е примирила с нещо, което всеки може да си закупи от мола. 

"Кари Брадшоу в рокля от Forever 21 просто изглежда като престъпление", "Кари Брадшоу и Forever 21 в едно изречение, точно в тази година, е просто ужасно" пишат потребители в социалните мрежи. Един човек обаче намери позитивното в негативната ситуация и заяви, че докато Кари не започне да носи кроксове всичко е добре. Дано това не се превърне в идея на дизайнерите на сериала. 

Докато от Forever 21 не потвърждават дали това е техен модел, профил в социалните мрежи намекна, че роклята може и да идва от друг производител. "Тази рокля изглежда доста еднаква с една от магазин Raga, която се предлага за 140 долара", се обяснява под снимка, на която се вижда модел като този на Кари. 

Има възможност новият стил на Брадшоу да е само фаза, тъй като по сценарий тя трябва да преминава през доста труден развод с Тузара. Другото възможно обяснение е дизайнерите на сериала да разчитат на малко по-достъпни за обществеността тоалети, тъй като "Сексът и градът" често е бил обект на критики заради скъпите си тоалети. Зрителите така и не разбираха как една писателка на непълен работен ден може да живее в центъра на Ню Йорк, да носи дизайнерски дрехи и постоянно да е на обяд и вечеря в скъпи ресторанти заедно с приятелките си. 

Интересният моден момент идва след като Патриша Филд се отказа от "И просто така", предавайки щафетата на своята приятелка и бивша служителка Моли Роджърс. 79-годишната Филд беше отговорна за всички тоалети в шестте сезона и двата филма "Сексът и градът", като е работила и по "Дяволът носи Прада", "Грозната Бети", "40 е новото 20" и "Емили в Париж". Причината за отказа й да се включи в новия сериал за Кари и приятелки, е именно ангажиментите й в Париж.

"Не можех да бъда в Ню Йорк и в същия момент да работя по Емили в Париж. Но им казах да се обадят на близката ми приятелка Моли Роджърс, която е работила в моя магазин преди време. Тя правеше костюми за Сексът и градът заедно с мен от началото до края. Много добре знае какво да прави", заяви Филд пред WWD. 

Интересното е, че дизайнерката наскоро беше забелязана на вечеря с Ким Катрал, която също се не искаше да участва в "И просто така". Много фенове заподозряха, че актрисата може да е имала пръст в отказването на Патриша от сериала, но тези слухове бяха опровергани. "Вечерята ми с Патриша Филд. Истински приятел и довереник", написа Катрал под снимка в социалните мрежи. 

С или без знаковите си модни тоалети, Кари Брадшоу и приятелки ще се завърнат на екран за едни последни 10 епизода. Сериалът ще разказва за дамите, които вече са в 50-те си години и все още се опитват как правилно да организират любовния, личния и професионалния си живот. 

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини