Илия Илиев от "Републиканци за България" с обръщение към жителите на областта

Уважаеми жители на Кърджали и областта,

Аз съм Илия Илиев, водач на листата с кандидат-депутати на "Републиканци за България" в 9-и многомандатен избирателен район - Кърджали. Вие ме познавате - бях общински съветник, а по-късно и областен управител. През всички години, в които съм се занимавал с обществена и политическа дейност, мой приоритет беше разрешаването на проблемите и развитието на Кърджали и областта. Убеден съм, че заедно с останалите кандидати в листата можем да бъдем полезни на хората с опита и компетентностите, които имаме. 

Нашето предимство пред много от кандидатите на различните партии и коалиции е, че сме местни. Всички кандидат-депутати от "Републиканци за България" сме родени и живеем в Кърджали и региона. По тази причина ние добре знаем какви са проблемите и какво е нужно да се направи, за да се разрешат.

Не очаквайте да чуете от нас обещания, които не могат да бъдат изпълнени.

Ние си поставяме няколко конкретни и ясни цели, за реализирането на които ще работим. Това са:

- Изграждането на околовръстен път на Кърджали

- Спиране на безразборното строителство в Кърджали и областта

- Запазване на летище "Кърджали"

- Собствен бюджет за всяко населено място, чиито жители сами да определят в какво да бъдат инвестирани обществените средства

- Подобряване на пътната и ВиК структура във всички населени места на област Кърджали

Ние от "Републиканци за България" знаем какво трябва да се направи, за да се реализират тези наши приоритети. Убедени сме, че с общи усилия можем да превърнем Кърджали и областта в едно модерно и уютно място. Вярваме, че с общи усилия родният край може да стане по-привлекателен за младите, за да могат те да се завърнат тук, а не да търсят реализация във вътрешноста на страната или чужбина.

Подкрепете Републиканци за България с № 21 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини