Даниел Митов:Нашите съперници се превърнаха в банални лъжци за санкциите по закона „Магнитски”

     Нашите опоненти се превърнаха в банални лъжци за санкциите по закона „Магнитски”. Целта им е през управлението на служебния кабинет е да бият по нас по всевъзможен начин-преди всичко с лъжи и клевети. Не прави изключение и опитът да ни свържат със санкциите по закона „Магнитски”. Те безцеремонно твърдят, че те са насочени срещу ГЕРБ. Включването на Васил Божков в тези санкции сериозно ги изненада. Това сподели пред актива на ПП ГЕРБ в Кърджали зам.-председателят на партията Даниел Митов. Той бе категоричен,че не отговаря на истината твърдението , че Бойко Борисов е взел пари от олигарха. Парите ги е взело лице,което си е признало. Всички знам кой е сниман в офиса на Божков-Мая Манолова, подчерта Даниел Митов.

    Зам.-председателят на ПП ГЕРБ отбеляза, че тези лъжи трябва да дават мотивация на членовете и симпатизантите на партията за максимална мобилизация за вота. Ако не сме първи на тези избори ще слушаме лъжи до Второто пришествие, отбеляза Митов.Той бе категоричен, че ГЕРБ ще съдейства на американските власти за санкциите по закона „Магнитски”, защото те затвърждават демократичността на институциите ни.

     Даниел Митов предупреди, че трябва да се очаква служебния кабинет да удари по бизнеси, които не му харесват.

     Изказването на зам.-председателят на партията бе подкрепено от анализатора Антон Тодоров. Тодоров посочи, че не знае един олигарх , създаден от ГЕРБ. Няма такъв който да е извършил бандитска приватизация с компенсаторки. Главният прокурор Иван Гешев е на прицел, защото погна олигарсите на БСП, подчерта анализаторът. Той се спря на битието на олигарха

      Васил Божков. Посочи,че генезисът му е в тъмните криминални години след Десети ноември. Неговият партньор Георги Попов пък е бил агент на научно техническото разузнаване на Държавна сигурност с псевдоним Китин. Той и до днес има здрави връзки в бившия Съветски съюз.

      Тодоров поясни също, че повод за закона „Магнитски”,дава убийството на дисидента, обвинен,че помогнал на западни бизнесмени.

    И тук можем да очакваме репресии, затова се гответе за съпротива. Могат да изфабрикуват дела срещу вас, каза в заключение Антон Тодоров

    Кърджали бг вести

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини