Още една модерна детска площадка като дарение в детска градина „Вяра, Надежда и Любов”

Изображение 1 от 4

    С поредна,  нова детска площадка за деца от 3 до 7 години се сдоби детска градина „Вяра, Надежда и Любов” в Кърджали. Тя е дарение от г-н Ахмед Моллахасан, който е общински съветник за малчуганите на детското заведение.

    Дарението бе прието от децата, техните преподаватели и директора на детското заведение Невин Камбер.

    Площадката има специално покритие, пързалки, люлки, везна.

    В своето изказване госпожа Невин Камбер – директор на детското заведение изрази огромната си благодарност за предоставеното дарение и възможността децата да играят и се забавляват на площадка от най – съвременен и безопасен тип. „За нас това не е само материален жест, а и духовна подкрепа в стремежа да осигурим двигателна активност и здравословни занимания на открито за децата. Вие сте доказателство за това, че има хора, на които можем да разчитаме безрезервно“, допълни директорката на детската градина.

    Най – важното е посланието на дарителя, че „Грижата за нашите деца е общо дело – на държавата, на общината, на ръководството на детската градина и на родителите . Този жест се надявам и съм сигурен, че ще бъде видян и последван от много други хора, които имат възможности да помагат”. В заключение той  изрази удовлетворението си от работата с екипа на детската градина при осъществяването на дарението за децата.

    „Най-важното нещо са именно те – децата. Всеки по някакъв начин с малко или с много може да допринесе за това те да са щастливи и да растат наистина в една по-здравословна и по-хубава среда”, каза господин Моллахасан.

    Това съобщиха от ръководството на детското заведение.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини