Ардино и Крумовград продължават с обмяната на иновативни практики и идеи в образованието

За периода 04.06. - 06.06.2021г., група ученици и учители от СУ „Васил Левски“ , гр. Ардино посетиха СУ „Васил Левски“, град Крумовград с цел обмен на иновативни практики по НП "Иновации в действие".  Обменът между партньорските училища се извършва за втора поредна година, тъй като през 2019 година СУ "Васил Левски", град Ардино участва в програмата като неиновативно училище. От септември, 2020 година СУ “Васил Левски”, гр. Ардино вече е в списъка на иновативните училища в България и споделя практики като такова.

Програмата, подготвена от домакините от Крумовград беше богата и включваше  наблюдение на иновативен урок, проведен от екип от СУ "Васил Левски", гр. Крумовград и разглеждане на забележителности в района.

На 04.06.2021 г. в 14:00 часа, групата ни бе посрещната в училището-домакин, където бе изненадана от видео с кадри от предходното ни посещение. Последва наблюдението на иновативния урок, който се проведе в две части: запознаване с иновативната практика и приложението и в информатиката.

Следващият ден от програмата бе изпълнен с посещение на природни забележителности в района. Групата беше впечатлена от програмата за пореден път.

Очакваме с нетърпение тяхното гостуване при нас, което ще се осъществи от 11 до 13.06.2021 година.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини