Жан Виденов идва в Кърджали след 9 години, оценката му за състоянието на България не се е променила

Бившият премиер Жан Виденов идва в Кърджали след 9 години,когато бе поканен за лектор. Оценката му за състоянието на България направена на 18 юни 2012 г.не се е променила съществено. Ето какво каза за Кърджали бг вести Виденов тогава:

Не виждам как БСП като крайна опозиция ще дойде на власт.Коалиционното управление се оказа неподходящо за нашите условия.Той каза че българската левица се е провалила в социалната си политика по време на прехода.Затова той не симпатизира нито на левите нито на десните формации.Предпочита тези политици и партии ,работещи за укрепване на държавността в страната.

 Виденов каза още,че преходът към демокрация и пазарна икономика в страната се е провалил.Той е оправдал очакванията на шепа хора,които са ограбили национално богатство.Обикновените хора са останали излъгани в очакванията си за просперитет.

  Виденов ще дойде в Кърджали за да представи листата за 9 МИР на създадената от него формация „Ляв съюз за чиста и свята република”.Тя се води от петима потомци на тракийци.Начело е Павел Иванов,който е говорител и втори в листата в Пловдив-град.В Кърджали след него е нашият съгражданин Иван Иванов /Милчев/.Листата бе регистрирана в събота.

  Основният ни опонент на тези избори е БСП.Това сподели за Кърджали Иван Иванов.Той подчерта,че „Ляв съюз за чиста и свята република” и Виденов няма да се затварят в зали за предизборна агитация.Ще бъдем сред хората по улиците и парковете.Жан Виденов държи на прекия контакт,подчерта още Иван Иванов.Иванов е председател и основател на Движение русофили "Петко войвода".

Кърджали бг вести научи,че заедно с Виденов в града ще пристигне и Елена Хайтова,дъщеря на Николай Хайтов.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини