Храбра жена спасява кучетата от мечка на оградата на дома

Жена изблъска мечка от оградата и се скри в къщата с домашните любимци.

Потребителка на TikTok публикува кратко видео, заснето от камера за видеонаблюдение в дома на нейната братовчедка на име Хейли. Видеото моментално стана вирусно и се разпространи в медиите и социалните мрежи.

Във видеото се вижда как мечка с малки се е покачила на оградата на частен дом. Кучетата на Хейли се втурват към неканените гости с лай. Малките побягват, а мечката започва да удря кучетата с лапа. В този момент Хейли притичва и безстрашно избутва мечката от оградата и заедно с кучетата се скрива в къщата.

Потребителката bakedlikepie пише, че видяла мечка на оградата, докато братовчедка ѝ правела нещо в двора си. Първата й реакция била да защити кучетата и затова тя се втурнала към огромния хищник без колебание. Мечката е надраскала едно от кучетата, но като цяло животните са добре. Жената допълва, че мечката и малките са напуснали жилищния район доста бързо след това. В резултат на инцидента няма пострадали. Сега обаче семейството планира да вдигне по-високо оградата, пише LADBible.

@bakedlikepie

Reply to @cynthianatsalazar @tempurashrimp guess you a fighter and a flighter haha. Love you, you badass! #badass #cousinhailey

♬ original sound - Brenda✨

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини