20 °C

Кметът на Кърджали поздрави борците от Стремци за големите им успехи

  Кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис прие днес в кабинета си борците от спортен клуб по борба „Крепост”от с. Стремци. На срещата присъстваха състезателите на клуба спечелили национални и европейски награди Рухан Расим, Дениз Ибрям и Юсеин Исмаил, с треньорите им Зафер Кямил и Салим Салим.

  През тази година борците от клуба спечелиха следните награди:

  Рухан Расим:

  Първо място на Държавно лично първенство  мъже, св. стил ( 7-8.01.2021, София) – 61кг.
  Първо място на Държавно лично първенство юноши, св. борба( 22-24.01.2021, Сливен) – 61кг.
  Първо място на Държавен личен отборен шампионат юноши, св. стил ( 11-12.03.2021, Бургас) – 65кг.
  Седмо място на Европейско първенство – Полша, Варшава - мъже
  Първо място на Международен турнир“П. Сираков- Ив. Илиев“( 25-26.03.2021,) –Юноши  19- 23г.
  Второ място на Държавно лично първенство - мъже, св. стил ( 15-16.10.2020, Ловеч) – 61кг.
  Трето място на Европейско първенство – Скопие, Северна Македония  - юноши до 23г.

  Дениз Ибрям:

  - Първо място на Държавно лично първенство- кадети, св. стил ( 5-7.02.2021, Бургас) – 60кг.
  Второ място на Държавен личен отборен шампионат- кадети , св. стил ( 17-19.03.2021, Самоков) – 60кг.

  Юсеин Исмаил:

  Трето място на Държавно лично първенство - деца, св. стил ( 11-12.02.2021, Сливен) – 38кг.

  Кметът д-р инж. Хасан Азис благодари на състезателите на клуба за постигнатите големи успехи на национални и европейски първенства по борба. Пожела на спортистите да продължат да печелят медали от европейски и световни първенства и да участват и в олимпиадите.

  Президентът на спортен клуб „Крепост” Велиатин Вели благодари на кмета на общината д-р инж. Хасан Азис за оказаната подкрепа на клуба през годините. Той благодари също и на бизнесмена от Кърджали г-н Кадир Кърджъ за оказаната морална и материална подкрепа  на борците.

   От името на ръководството на клуба по борба „Крепост” състезателите бяха наградени с парични премии за резултатите им от 24 май 2020 г.до 24 май 2021 г.

  Мюзеки Ахмед

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 19.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не пестете силите си днес. Денят е многообещаващ за вас и е едно чудесно начало на новата седмица. Интимните ви завоевания от предишните дни ви импулсират и стимулират творческите ви способности. Това ще изиграе решаваща роля в деловите ви начинания.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Умереността ви е похвална и това ще ви донесе повече успехи днес. Ще получите предложение за съвместен бизнес, което може да се окаже добра перспектива за бъдещето ви. Не се колебайте дълго, проявете активност. Събитията ще ви подскажат правилните решения, доверете се на интуицията си.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Благоприятните възможности за удовлетворяващи ви реализации идват една след друга. Бъдете уверени в себе си и действате, независимо, че ви се увеличават отговорностите. Работата е нещото, което ви държи будни и ви прави активни. Любими занимания може да ви отведат далече от къщи, споделете тези моменти с обичани хора.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Силната ви интуиция ще ви предпази от неразумни постъпки днес. В определен момент се колебаете как да постъпите, но близък приятел ще ви помогне да намерите вярната посока. Имайте повече търпение в личните си контакти, не позволявайте на емоциите ви да властват над вас. Харчите прекалено много за дребни неща.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Възможно е да останете подразнени от нетактичното поведение на човек от обкръжението си. От друга страна това ще повиши активността ви, в доказване правотата на тезата ви. Каквото и да се случи бъдете премерени и не позволявайте емоциите да диктуват поведението ви. Отдадеността ви на една идея може да предизвика криза в отношенията ви с партньора.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Отдавате голямо значение на професионалната си заетост и с право. От днешните ви срещи ще зависят доходите ви, което ви прави още по-отговорни. Благодарение и на добрата ви организация, ще повишите ефективността на труда си и ще подобрите климата сред колегите си и в къщи.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не се поддавайте на емоции и не се предоверявайте. Днес се изисква от вас да бъдете последователни в служебните си задължения. Ако е необходимо вложете цялата си енергия, за да се справите със започнатото. Няма да закъснеят и парите, но само ако разчитате на себе си. Любовта ще ви подкрепи, ако срещне у вас воля за борба, а не хленч.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Без да се заяждате с околните и проявявайки добронамереността си към тях, ще ви бъде по-лесно в отстояване на позициите. Добро начало за започващите нова работа, както и за влюбените, които пристъпват към по-голямо взаимно обвързване. Възможности за брак или запознанства с цел брак.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Очаква ви приятен и спокоен работен ден. Настроението ви действа тонизиращо на всички около вас, затова бъдете сигурни че всеки около вас днес ще остане очарован от излъчването ви. Колега ви предлага добра идея, но е възможно тя да остане на заден план за момента. Изчакайте по-добър момент за да се заемете сериозно с намеренията си.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  За пореден път ще покажете уменията си да взимате правилни решения и да ги следвате. Ще потиснете притесненията си за друго време и днес ще се възползвате от всяка подадена ви възможност. До себе си ще имате хора, които открито ви подкрепят и на които може да се разчита. Оценете ги и им върнете жеста.
  19 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроени сте за активна почивка. Ще ви привличат занимания със спорт, туризъм или светски живот. Сигурно е, че няма да скучаете, напротив. Любовни трепети ще ви държат будни и подтикват към действия. Добра новина ще ви накара да кроите планове за бъдещето си. Липсата на тревога си е цяло щастие, но дали го осъзнавате?
  19 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Печалбите ви преследват независимо с какво се занимавате. Сега е момента да покриете дълговете си(ако имате такива) и да помислите за спестявания. Спокойно можете да си позволите повече разточителство при покупките. Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми.
  19 юни 2021
  Последни новини